Aug 26

08:00

09:00

iWeek Welcome & Keynote Speakers

Plenary
50min
You must be logged in to register for sessions.
Please login, or reset your password by clicking: Request password reset
Alternatively, you can register for iWeek here: Register

YEM Remote Hub

Soweto Jabavu Skills Center

10:30

11:00

The Coming Content War

Plenary
90min
You must be logged in to register for sessions.
Please login, or reset your password by clicking: Request password reset
Alternatively, you can register for iWeek here: Register

12:00

13:30

Running a Future-proof ISP

Plenary
90min
You must be logged in to register for sessions.
Please login, or reset your password by clicking: Request password reset
Alternatively, you can register for iWeek here: Register

15:00

15:30

INX-ZA User meeting

Plenary
45min
You must be logged in to register for sessions.
Please login, or reset your password by clicking: Request password reset
Alternatively, you can register for iWeek here: Register
Aug 27

08:00

08:30

FTTX Women in ICT Breakfast (Limited space)

Ndaba Palace
90min
You must be logged in to register for sessions.
Please login, or reset your password by clicking: Request password reset
Alternatively, you can register for iWeek here: Register

09:00

SAFNOG Plenary

Plenary
90min
You must be logged in to register for sessions.
Please login, or reset your password by clicking: Request password reset
Alternatively, you can register for iWeek here: Register

SAFNOG Tutorial

Lecture Room 8
90min
You must be logged in to register for sessions.
Please login, or reset your password by clicking: Request password reset
Alternatively, you can register for iWeek here: Register

ISPA Annual General Meeting

Breakaway 1
90min
You must be logged in to register for sessions.
Please login, or reset your password by clicking: Request password reset
Alternatively, you can register for iWeek here: Register

10:00

ZADNA SLR, Compliance, Regulatory & Abuse Updates

Breakaway 3
You must be logged in to register for sessions.
Please login, or reset your password by clicking: Request password reset
Alternatively, you can register for iWeek here: Register

10:30

11:00

SAFNOG Plenary

Plenary
90min
You must be logged in to register for sessions.
Please login, or reset your password by clicking: Request password reset
Alternatively, you can register for iWeek here: Register

SAFNOG Tutorial

Lecture Room 8
30min

ZACR Strategic Direction, Updates, New Services

Breakaway 3
You must be logged in to register for sessions.
Please login, or reset your password by clicking: Request password reset
Alternatively, you can register for iWeek here: Register

Building the Next Generation of SA's Internet Industry

Breakaway 1
You must be logged in to register for sessions.
Please login, or reset your password by clicking: Request password reset
Alternatively, you can register for iWeek here: Register

INX-ZA Committee meeting

Boardroom
You must be logged in to register for sessions.
Please login, or reset your password by clicking: Request password reset
Alternatively, you can register for iWeek here: Register

12:00

SAFNOG Tutorial

Lecture Room 8
60min
You must be logged in to register for sessions.
Please login, or reset your password by clicking: Request password reset
Alternatively, you can register for iWeek here: Register

12:30

Lunch

60min

13:30

SAFNOG Opening

Plenary
60min
You must be logged in to register for sessions.
Please login, or reset your password by clicking: Request password reset
Alternatively, you can register for iWeek here: Register

Strategies for dealing with complaints, abuse reports, take-down notices and legal notices

Breakaway 1
90min
You must be logged in to register for sessions.
Please login, or reset your password by clicking: Request password reset
Alternatively, you can register for iWeek here: Register

15:00

15:30

SAFNOG Plenary

Plenary
90min
You must be logged in to register for sessions.
Please login, or reset your password by clicking: Request password reset
Alternatively, you can register for iWeek here: Register

SAFNOG Tutorial

Lecture Room 8
90min
You must be logged in to register for sessions.
Please login, or reset your password by clicking: Request password reset
Alternatively, you can register for iWeek here: Register

Routing security and VoIP honeypots

Breakaway 1
90min
You must be logged in to register for sessions.
Please login, or reset your password by clicking: Request password reset
Alternatively, you can register for iWeek here: Register

18:00

Beers for Peers

The Roof
You must be logged in to register for sessions.
Please login, or reset your password by clicking: Request password reset
Alternatively, you can register for iWeek here: Register
Aug 28

08:00

09:00

SAFNOG Plenary

Plenary
90min
You must be logged in to register for sessions.
Please login, or reset your password by clicking: Request password reset
Alternatively, you can register for iWeek here: Register

SAFNOG Tutorial

Lecture Room 8
90min
You must be logged in to register for sessions.
Please login, or reset your password by clicking: Request password reset
Alternatively, you can register for iWeek here: Register

Fostering competition in the Internet sector

Breakaway 1
90min
You must be logged in to register for sessions.
Please login, or reset your password by clicking: Request password reset
Alternatively, you can register for iWeek here: Register

10:30

11:00

SAFNOG Panel

Plenary
45min
You must be logged in to register for sessions.
Please login, or reset your password by clicking: Request password reset
Alternatively, you can register for iWeek here: Register

SAFNOG Tutorial

Lecture Room 8
90min
You must be logged in to register for sessions.
Please login, or reset your password by clicking: Request password reset
Alternatively, you can register for iWeek here: Register

Security session (continue): Practical Internet security

Breakaway 1
90min
You must be logged in to register for sessions.
Please login, or reset your password by clicking: Request password reset
Alternatively, you can register for iWeek here: Register

Product Pitch - Liquid Telecom

Boardroom
30min
You must be logged in to register for sessions.
Please login, or reset your password by clicking: Request password reset
Alternatively, you can register for iWeek here: Register

11:30

Product Pitch - Broadband Infraco

Boardroom
30min
You must be logged in to register for sessions.
Please login, or reset your password by clicking: Request password reset
Alternatively, you can register for iWeek here: Register

11:45

SAFNOG Plenary

Plenary
45min
You must be logged in to register for sessions.
Please login, or reset your password by clicking: Request password reset
Alternatively, you can register for iWeek here: Register

12:00

Product Pitch - Even Flow

Boardroom
30min
You must be logged in to register for sessions.
Please login, or reset your password by clicking: Request password reset
Alternatively, you can register for iWeek here: Register

12:30

Lunch

60min

13:30

SAFNOG Plenary / Peering Personals

Plenary
60min
You must be logged in to register for sessions.
Please login, or reset your password by clicking: Request password reset
Alternatively, you can register for iWeek here: Register

SAFNOG Tutorial

Lecture Room 8
90min
You must be logged in to register for sessions.
Please login, or reset your password by clicking: Request password reset
Alternatively, you can register for iWeek here: Register

14:30

15:00

15:30

SAFNOG Plenary

Plenary
90min
You must be logged in to register for sessions.
Please login, or reset your password by clicking: Request password reset
Alternatively, you can register for iWeek here: Register

SAFNOG Gin School

Lecture Room 8
90min

18:00

SAFNOG Social Event

Indaba Pool Area
You must be logged in to register for sessions.
Please login, or reset your password by clicking: Request password reset
Alternatively, you can register for iWeek here: Register